PRVA OBLETNICA BLOGA + nagradna igra

2 July 2015

Drage bralke
Danes je 1 leto odkar sem objavila svojo prvo objavo na blogu in od takrat je blogganje postalo ne samo moj hobi, ampak tudi strast, ki jo čutim vsakič, ko začnem pisati kakšno objavo. Eno leto sicer ni nevem kako dolga doba in ne morem reči, da sem postala v tem času "popularna" v svetu blogganja, ampak lahko rečem, da sem s pomočjo tega spoznala kaj si v življenju želim in kaj me veseli. Vedno mi nariše nasmešek na obrazu, ko nekdo pohvali moj blog, ga komentira ali pa me v živo nagovori in mi reče, da z veseljem pričakuje moje objave. No tega pa res nisem nikoli pričakovala in edino kar lahko rečem je iz srca hvala vsem, ki me spremljate in radi berete moje objave. Prav zaradi vas sem se odločila prirediti nagradno igro, kot zahvala za vašo podporo :) Kaj nagrada vsebuje:
Nagrajenki sem želela podariti nekaj kar je tudi meni všeč in kar bi z veseljem uporabljala, zato sem izbrala naslednje izdelke:
♡ Balea kopel za noge z mandljevim mlekom, ker bo vsekakor prišla prav po koncu poletja, ko bodo stopala potrebovala nego 

♡ Balea piling za telo, ki ima super osvežilen vonj, popoln za poletje


♡ Catrice rdečilo za lička in čopič za nanašanje rdečila - verjamem, da je to must have izdelek, ki ga mora imeti vsaka ljubiteljica kozmetike 
Pravila nagradne igre: 
- Všečkaj stran All things artsy na Facebooku
- Deli sliko na svojem FB profilu 
- V komentar na Facebooku pod sliko napiši kakšne objave bi rada brala v prihodnje na mojem blogu in zraven dopiši, da si opravila vse pogoje :) 

Nagradna igra poteka od 2. 7. 2015 do 14. 7. 2015 
14. 7. 2015 bom preverila ali vsi sodelujoči izpolnjujejo pogoje in izžrebala nagrajenko ter jo kontaktirala na Facebooku. V primeru, da nagrajenka ne odpiše, bom isti dan izžrebala novo in paketek dostavila najkasneje do 17. 7. 2015 :) 

Veliko uspeha pri sodelovanju in hvala za vse !