zMüesli (SLO)

13 January 2016


Vsi, ki me poznajo, vedo, da sem nora na müslije in ostale kosmiče. Zase bi rekla, da sem otrok žitaric, ker si že od otroštva svoj zajtrk ne znam predstavljati brez žlice mleka in zares dobrih kosmičev. Zadnje čase dajem več pozornosti na to, kaj vnašam v svoje telo, zato v trgovini skrbno pregledam različne ponudbe žitaric, saj sem precej zbirčna in mi redko katere ustrezajo. 

Nekaj časa nazaj sem dobila priložnost sodelovati z dvema prijaznima dekletoma, ki sta prišle na idejo,  ki bi kupcu omogočala, da si sam ustvari svoj paketek müslijev in tako je nastala spletna stran z imenom zMüesli. Ideja se mi zdi odlična, saj je velika prednost, da si lahko sam izbereš katere žitarice bo tvoj paketek vseboval, s tem pa so tvoji müesliji še bolj personalizirani.

Torej kako zadeva deluje ? Čisto preprosto. Svoj zMüesli paketek si ustvariš v le 4 korakih, in sicer:

1) IZBEREŠ SI KOLIČINO
Na voljo imaš: 
350-gramski paket v običajni embalaži (5, 50 €)
500-gramski paket v običajni embalaži (7, 50 €)
5x pakiranje v TO GO embalaži (10 €)
10x pakiranje v TO GO embalaži (17 €)
5x pakiranje v mini TO GO embalaži (8 €)
10x pakiranje v mini TO GO embalaži (12 €)

2)IZBEREŠ SI OSNOVO

Na voljo imaš različne osnove, kot so ovseni/pirini kosmiči, vanilijeve blazinice, hrustljavčki, medeni napihnjenčki in še ostale, ki si jih lahko pogledaš tukaj. Pri izbiri osnove ni omejitev, lahko si izbereš kar ti srce poželi. 

3) IZBEREŠ SI DODATKE
Ta korak je vsaj zame najzanimivejši. Izbira dodatkov je res pestra in za vsakogar se nekaj najde. Meni najljubši dodatki so: čokolada s pomarančo, arašidi v karameli, cimet, goji jagode in ostali. Izbira pa je čisto tvoja, tukaj si lahko privoščiš biti izbirčna :) 

4) ODDAŠ NAROČILOJaz sem si izbrala pakiranje v običajni embalaži, z osnovo hrusljavčkov, saj takšne v trgovini ni lahko najti za razliko od običajnih ovsenih kosmičev. Kot dodatek sem si izbrala jabolka s cimetom in vanilijo, bele čokoladne kapljice, cimet, čokolado z medom, mandlje in kokos. Edino kar bi spremenila je, da si ne bi izbrala kokos kot dodatek, saj se preveč napihne v mleku in mi enostavno ne odgovarja. Müslije uživam za zajtrk, večerjo, včasih pa tudi za malico, v kombinaciji z grškim jogurtom, navadnim mlekom ali pa riževim napitkom. Opazila sem, da mi vsi, ne samo tile müsliji nekako ne odgovarjajo v želodčku, na žalost ne vem zakaj je temu tako. 

Če si ne želiš zmiksati svoje, pa lahko poskusiš tudi že pripravljene paketke. Vsekakor pa ti priporočam, da si ogledaš spletno stran in se prepustiš odlični kvaliteti ter okusu müslijev. 


OB NAROČILU LAHKO UPORABIŠ PROMOKODO IN SI ZAGOTOVIŠ 10 % POPUST. KODA: CINDY 
Začne veljati danes, 13.1 ob 17.00 uri

Hvala za branje