MIRATI FACE WASH / TEKOČE MILO ZA OBRAZ

3 June 2016


Pozdravljene lepotičke.
Ste že slišale za znamko Mirati ? Mirati je kakovostna, edinstvena in vlažilna naravna kozmetika, ki je razvita z ljubeznijo v Sloveniji in ponuja kozmetične izdelke za nego kože. Sestavine v njihovih izdelkih so iz različnih koncev sveta, zato so izdelki narejeni iz rastlin, ki rastejo v Sredozemlju, Ameriki, Avstraliji in Jugovzhodni Aziji. Kozmetika je kombinacija masla Ghee, antioksidantov, naravnih sestavin in eteričnih olj in je res edinstvena. Veste, da jaz veliko dajem na to, da so izdeki narejeni v Sloveniji in da vsebujejo naravne sestavine. Na blogu največkrat testiram naravne izdelke in s tem podpiram slovenska podjetja, zato sem bila res navdušena, ko me je Mirati kontaktiral in mi dal možnost, da preizkusim njihov izdelek po želji in se potegujem za nasov Mirati ambasadorka. Kar vrisknila sem od veselja, ker vem, da bi znamko z lahkoto in veseljem promovirala, ker ima vse lastnosti, ki jih jaz zelo cenim. Za testiranje sem si izbrala njihovo Tekoče milo za obraz, ker sem dolgo iskala izdelek za umivanje obraza, ki bo ustrezal moji koži. Po enomesečnem testiranju lahko povem, da sem nad izdelkom res navdušena. Mojo kožo očisti, navlaži, jo ne zateguje in ji daje svež izgled. 
Izdelek mi je všeč še zaradi tega, ker vsebuje aloe vero in eterično olje limone in ker je pakiran v inovativni, okolju prijazni tubi. V njihovi kozmetiki niso prisotne sintetične dišave, sredstva za penjenje, ftalati in parabeni, ki so v uporabi pri večini kozmeitčnih izdelkov in za katere je bilo ugotovljeno, da povzročajo škodo na koži in telesu. Izdelki vsebujejo samo naravne sestavine ali sestavine, pridobljene iz naravnih virov. Tudi ostali izdelki v njihovi ponudbi so pritegnili mojo pozornost, tako da bom verjetno posegla še po kakšnem. Poglejte si njihovo spletno trgovino, Instagram in Facebook stran, kjer trenutno poteka zanimiva akcija na Mirati prodajnih mestih. 
Na mojem instagram profilu pa si lahko ogledate sliko, s katero sodelujem v natečaju za Mirati ambasadorko :) Spodaj je še video, ki sem ga ustvarila z idelkom. 
Hvala Mirati za tako super izkušnjo in hvala bralcem za branje.
Cindy ♡