Kozmetika Afrodita Sun Care nega za zaščito pred soncem

24 June 2017

Pozdravljene lepotičke.
Nedolgo nazaj sem se udeležila nadvse zanimivega dogodka, ki ga je organiziralo podjetje Kozmetika Afrodita. Na dogodku so nas blogerke seznanili s smernicami za poletje in nam predstavili novo kolekcijo za zaščito pred soncem z imenom Sun Care, ki jo že lahko zasledite na prodajnih poličkah. 

Afrodita pravi, da izdelki SUN CARE z zaščitnim faktorjem od SPF 6 do SPF 30 zagotavljajo odlično "naravno zaščito kože" pred sončnimi opeklinami in foto-staranjem ter z izdelkom za nego po sončenju pomagajo ohranjati njeno dolgotrajno porjavelost, svežino in voljnost. 

Na dogodku smo blogerke prejele vrečko, z vsemi novimi izdelki, torej celotno Sun Care kolekcijo. Linijo zaznamuje čudovit poletni vonj kokosa. Vendar brez skrbi, ta vonj je zelo mil in nevsiljiv, zato so izdelki primerni tudi za tiste, katerim vonj kokosa ni preveč ljub. 

V novi kolekciji lahko najdete 12 različnih izdelkov, in sicer 
Sun Care mleko za zaščito pred soncem SPF 10 (nizka zaščita)
Sun Care mleko za zaščito pred soncem SPF 20 (srednja zaščita, vodoodporna formula)
Sun Care mleko za zaščito pred soncem SPF 30 (visoka zaščita)
Sun Care Kids krema za zaščito pred soncem SPF 30
Sun Care Kids mleko za zaščito pred soncem SPF 30
Sun Care krema za zaščito obraza pred soncem sensitive SPF 30
Sun Care krema za zaščito obraza pred soncem age defence SPF 25
Sun Care suho olje za zaščito pred soncem SPF 6 (nizka zaščita, vodoodporna formula)
Sun Care marmelada bronze
Sun Care marmelada bronze suho olje
Sun Care mleko po sončenju after sun
Sun Care body yogurt

V nadaljevanju objave bi rada podala kratek opis o vsakem izmed navedenih izdelkov. 🌴

1) Zaščita obraza pred soncem 
Kremici za zaščito obraza pred soncem sta na voljo v dveh različicah. Prva je sensitive z visoko zaščito (SPF 30), ki omogoča vlaženje in je namenjena za občutljivo kožo. Vsebuje izvleček aloe vere in bisabolola. Druga različica je age defence s srednjo zaščito in vitaminom E, ki ščiti pred fotostaranjem. 


2) Zaščita za telo 
Za zaščito telesa oz. kože pred soncem so na voljo kar štirje izdelki z različnimi zaščitnimi faktorji, od SPF 6 do SPF 30. Najbolj priročno je mleko za zaščito pred soncem z SPF 20 in suho olje z SPF 6, saj imata vodoodporno formulo, ki ščiti kožo tudi v morju ali bazenu. Afrodita priporoča, da se suho olje z SPF 6 uporablja tudi za zaščito las. 


3) Nega za zaščito pred soncem za otroke 
V novi kolekciji Sun Care sta za zaščito občutljive otroške kože namenjena dva izdelka. Oba izdelka sta vodoodporna, in tako zagotavljata zaščito tudi v vodi. Izdelka vsebujeta hipoalergen parfum, ki zmanjšuje tveganje za kožne alergije. 


4) Pridobivanje zagorele polti 
Vsi tisti, ki ste bili v zadnjih dveh letih navdušeni s slavno marmelado, lahko tudi v prenovljeni embalaži v kolekciji Sun Care najdete Afroditino Marmelado v obliki oljno-kremne formule in tudi Marmelado suho olje. Oba izdelka učinkovito pomagata pri hitrejšem in intenzivnejšem pridobivanju privlačno zagorele polti in kožo z dragocenimi naravnimi olji in ostalimi naravnimi sestavinami (kakavovo in karité maslo) hkrati izdatno negujeta. Marmelada suho olje vsebuje še bleščice. OPOZORILO: Izdelka sta namenjena že porjaveli koži in nista priporočena za uporabo na svetli, beli koži. Marmelada se lahko uporablja tudi kot nega po sončenju. 5) Nega po sončenju 
Moja najljubša izdelka iz Sun Care linije sta zagotovo Body Yogurt in Mleko po sončenju z vonjem kokosa. Kako božansko dišita. Mleko po sončenju osveži kožo z aloe vero in ima hladilni učinek (ice effect). Body Yogurt vsebuje 100% kokosovo vodo in karitejevo maslo. Jogurt kožo navlaži in deluje kot obnovitvena terapija za nego po sončenju, ki koži povrne izgubljeno vlago. Žal nisem uspela preizkusiti vseh izdelkov, zato vam mnenje sporočim naknadno, v eni od naslednjih objav. Vsekakor bom vse izdelke nesla s seboj na dolgo pričakovani dopust na morju. Spremljajte me na Facebook strani ali pa na Instagramu.

Hvala za branje 💞