1001 dar Beanies instant kava z aromo Caramel Popcorn

1 September 2017Živjo!
Tisti, ki me redno berete se zagotovo spomnite moje objave o Beanies kavi. Ta objava je dosegla kar precej branosti, ker sem bila najbrž ena izmed prvih, ki je pisala o tej novosti na slovenskem tržišču - instant kavicah Beanies. Trgovina 1001 dar mi je tokrat poslala čisto novo različico Beanies Caramel Popcorn instant kave, ki jo že lahko kupite v njihovih trgovinah po ceni 4,95 eur. 

Najprej vam moram povedati, da sem si za to fotografiranje pripravila karamelno pokovko, zaradi katere je celo stanovanje omamno dišalo. Izjemno težko se je bilo upreti skušnjavi, da bi pojedela celotno skledo še pred nastankom fotografij, vendar mi je nekako uspelo :) 

Beanies Caramel Popcorn instant kava ima božansko aromo karamelne pokovke, ki pa ne deluje niti malo umetno. Jaz sem si ta napitek pripravila tako, da sem zvrhano žličko kave prelila s sveže zavreto vodo in premešala ter dodala še malo mleka. Je resnično intenzivna in aromatična, zato ena čajna žlička zadostuje tudi za veliko skodelico, ki pa ima (brez mleka) le 2 kaloriji. Skratka, odlična kavica za popoldansko razvajanje. 

Beanies kavica je brez sladkorja in glutena ter je primerna tudi za vegetarijance in vegane. Na tej povezavi lahko preko spleta opravite nakup, ali pa se odpravite v najbližjo 1001 dar poslovalnico. 


Hvala za branje 💞
Ta objava je nastala v sodelovanju s 1001 dar, vendar je mnenje o izdelku podano iskreno