Stekleničke Aladdin

5 November 2017

Pozdravljeni,
verjetno se vsak od nas zaveda, da je pitje zadostne tekočine zelo pomembno za naše zdravje, počutje in stanje naše kože. Mnogi imajo vsak dan s seboj stekleničko vode, da ostanejo hidrirani. Sama priznam, da sem ena izmed tistih, ki čez dan zaužije zelo malo tekočine. Zavedam se, da to vsekakor ni dobro, zato sem se odločila, da to svojo slabo navado spremenim. Od trgovine 1001 dar sem že kar nekaj časa nazaj prejela v preizkus 3 Aladdin stekleničke. Rada imam barvitost, zato sem si vsako izmed stekleničk izbrala v različni barvi. Ker sem po nekaj mesečni uporabi nad temi barvnimi steklenicami zelo zadovoljna, si želim z vami deliti svoje mnenje. Upam, da boste brali naprej :) 


1) Steklenička Aladdin Active Hydration Tracker 
Ta steklenička je za razliko od ostalih dveh preizkušenih narejena iz plastike in je prozorna. Prostornina flaške je 0,80 l, kar se mi zdi ravno pravšnja količina za polovico dneva. Steklenička se odpira s pritiskom na gumb in ima priročno zanko za prenašanje ter vrtljivi obroč, s katerim lahko označite, koliko ste popili. To flaško sem uporabljala za šport v naravi in fitnes, saj je lahka in dobro prenosljiva. Lahko vas potolažim, da ne vsebuje bisfenola A (t.i BPA), ki je za naše zdravje nevaren in ga vsebuje ogromno steklenic za vodo. Izdelek lahko kupite tukaj.


2) Izolirana steklenička za vodo Fresco Twist & Go
Kot že ime pove je ta Aladdin steklenička izolirana in je sestavljena iz dveh delov. Vrat se lahko odvije, kar olajša čiščenje in dodajanje različnega sadja, ledu ali zelišč v steklenico. Prostornina steklenice je 0,60 l, jaz pa sem jo izbrala v zeleni barvi. Odlično je, da ostane napitek v tej steklenici vroč ali hladen zelo dolgo časa. To stekleničko sem uporabljala za potovanja in izlete. Izdelek lahko kupite tukaj.3) Izolirana steklenička Aladdin Active Hydration Tracker
Še zadnja, a meni najljubša steklenica je podobna kot prva, s tem da je ta izolirana in odlična za hladnejše dni. Uporabljam jo skoraj vsak dan za predavanja, saj sem na fakulteti od jutra do večera in takrat rada pijem topel čaj. Ta steklenička odlično tesni, poleg tega pa napitek v njej ostane vroč zelo (!) dolgo časa, tudi do 8 ur, kar je res ogromno. Izdelek lahko kupite tukaj.Torej, če ste trenutno v procesu nakupa nove steklenice, ki ne vsebuje BPA, potem so Aladdin stekleničke prava izbira. Res jih priporočam, ker so priročne, funkcionalne in narejene iz neškodljivih materialov.

Hvala za branje 💞
Ta objava je nastala v sodelovanju s 1001 dar, vendar je mnenje o izdelku podano iskreno