Preizkušam: Noela - kremo s polžjo slino | Štartaj Slovenija

19 January 2018

Pozdravljeni, 
Verjamem, da je marsikdo od vas gledal letošnjo, že drugo sezono Štartaj Slovenija, ali pa je njihove izdelke zasledil na prodajnih poličkah v nakupovalnih centrih Interspar. Jaz sem redno spremljala oddaje in v oči mi je padla Noela - krema s polžjo slino. V podjetju so bili tako prijazni, da so mi poslali kar 2 kremici, eno za mene in eno za vas, moje zveste bralce. Omenjeno kremico bom kmalu podelila na svojem Instagram profilu, zato priporočam, da me spremljate. Že v oktobru sem prejela v preizkus tole zanimivo kremico. Ker sem želela, da bo moja ocena čim bolj ažurna, sem z objavo odlašala tako dolgo, da sem lahko kremico dobro preizkusila.  Če vas zanima, kako mi je bil všeč hit produkt leta 2017 nadaljujte z branjem.


O KREMICI

Družina Fras je ob gojenju polžev na lastni kmetiji ugotovila, da ima polžja slina izjemno regeneracijsko sposobnost in predstavlja trend v kozmetični industriji, zato so se odločili, da ustvarijo Noelo.

Noela je krema za nego obraza, ki vsebuje kar 40% polžje sline, zaradi česar ima izjemno regeneracijsko učinkovitost. Polžja slina je naraven vir kolagena, hialuronske kisline, elastana, alantoina, antioksidantov, proteinov in vitaminov. Kremi je dodano tudi karitejevo maslo, ki kožo vlaži, mehča in dela prožno, jojobino olje, ki jo varuje pred vplivi okolja, ter naravni antioksidant vitamin E. Noela je primerna za nego občutljive kože in za problematično kožo z mozolji in aknami, saj je narejena iz 95% naravnih sestavin ter ne vsebuje parafina, parabena in alergenih dišav. 


MOJI VTISI 

Kremico sem uporabljala več kot 2 meseca, in priznam, da mi je postala zelo všeč. Marsikdo je mnenja, da ima močan, specifičen vonj, jaz pa bi ga opisala kot posebnega, a intenzivnega, ki se hitro po nanosu razdiši. Tekstura je na videz podobna gelu, vendar je krema bogata, a niti malo mastna. Koža jo hitro vpije, daje pa občutek, da je nahranjena, navlažena in žametna. Pri Noeli pravijo tudi, da naj bi bile po dolgoročni uporabi gubice na koži manj izrazite, vendar to osebno težko ocenim, saj zaenkrat (k sreči) še nimam težav z gubicami. 

KAJ PA CENA?

Cena kreme je 34, 90 eur, kar verjamem, da za marsikoga predstavlja velik zalogaj. Meni se zdi cena upravičena, saj sem v času uproabljanja opazila izboljšano stanje kože. Noela je na voljo v vseh Interspar trgovinah po Sloveniji. Več o kremici pa lahko preberete tukaj.


Hvala za branje 💞
Ta objava je nastala v sodelovanju z Noelo, vendar je mnenje o izdelku podano iskreno