Nova kolekcija L'Occitane Reine Blanche - nega za sijočo polt

20 March 2018

Pozdravljene lepotičke,
danes bom z vami delila vse o novi L'Occitane kolekciji Reine Blanche za nego obraza, ki sem jo preizkušala kot ena izmed redkih blogerk v Sloveniji. Verjetno tisti, ki me berete veste, da že od nekdaj uporabljam L'Occitane kozmetiko, s katero me je že veliko let nazaj navdušila mama. Vsake toliko časa L'Occitane izda kakšno novo, zanimivo kolekcijo in takrat sem zelo vesela, da lahko takšne novosti tudi preizkusim in vas, moje bralce z njimi seznanim še preden pridejo na prodajne poličke. Tokrat sem preizkušala losjon za sijočo polt Reine Blanche.


O KOLEKCIJI REINE BLANCHE

Nova kolekcija je namenjena za sijočo polt in poenotenje le-te. Glavna sestavina je ekološka medvejka, bela cvetlica iz gorskih travnikov v Provansi, katere cvetni lističi iz dneva v dan postajajo svetlejši. Cvetovi ekološke medvejke so združeni z belo murvo za sijočo polt, salicilno kislino za piling, vitaminom C za poenoteno polt in belo peruniko. Sinteza melanina povzroči nepravilnosti na koži, kot so pigmentni madeži, izvleček medvejke in perunike pa upočasnita to sintezo in s tem pomagata pri zmanjševanju pojava pigmentnih madežev.

V kolekciji je 5 izdelkov, in sicer:
✿ Piling za sijočo polt
✿ Losjon za sijočo polt
✿ Serum za sijočo polt
✿ Krema za obraz za sijočo polt
✿ Krema za sijočo kožo okrog oči 
O LOSJONU ZA SIJOČO POLT REINE BLANCHE

Pred pričetkom uporabe sem se spraševala, kako se ta izdelek sploh uporablja. Ugotovila sem, da je Reine Blanche losjon kot nekakšen tonik, ki se uporablja vsako jutro in večer pred nanosom seruma ali kremice. Z vatno blazinico se nanese na očiščeno in osušeno kožo obraza in vratu ter se ne izpere. Namesto tekoče oblike, ki je značilna za tonike ima ta losjon lahkotno gelasto formulo, ki se lepo nanese na obraz ter kožo dobro pripravi za nanos seruma. Losjon z nežnim vonjem cvetlic navlaži kožo, jo naredi bolj sijočo ter gladko, prav tako pa poenoti polt. Sicer sama nimam veliko pigmentnih madežev na koži, vendar bi naj celotna kolekcija tudi izboljšala stanje le-teh. Za vse tiste, ki imate suho kožo bo ta izdelek najbrž učinkoval, zame ni imel velike funkcije, ker imam mešan tip kože. Nekako ga ne znam uvrstiti v svojo rutino čiščenja obraza. Več o informacij o samih sestavinah lahko dobite tukaj. Cena losjona je 33,60 eur za 200 ml, kar se meni zdi kar veliko, vendar če imate pigmentne madeže, bo efekt izboljšanja najbrž upravičil ceno. Hvala za branje 💞
Ta objava je nastala v sodelovanju z L'Occitane, vendar je mnenje o izdelku podano iskreno