Ali potrebuješ intimno negovalno olje Li Quandisa?

2 May 2018

Pozdravljene lepotičke,
prepričana sem, da ste na spletu že zasledile intimno negovalno olje Li Quandisa. Gre za zanimiv izdelek, olje ki je nemenjeno negovanju intimnih predelov. Veliko je bilo govora na spletu med ženskami o tem, ali je to uporaben izdelek ali pa samo še dodaten produkt, vsiljen s pomočjo trikov marketinga. Po dvomesečni uporabi tega izdelka lahko zagotovo rečem, da je to izdelek, ki bi ga po mojem mnenju morala uporabljati vsaka ženska

Intima je še vedno velik tabu, čeprav temu ne bi smelo biti tako. Ženske damo veliko pozornosti na zunanji izgled, od tega kakšno kremo za obraz uporabljamo, do tega s kakšnim gelom se tuširamo. Velikokrat pozabljamo, da je negovanje intimnih predelov še kako pomembno. Jaz že leta skrbno negujem svoj intimni predel in k sreči (trkam) še nisem imela prevelikih težav tam spodaj, vem pa da  ima mnogo žensk zaradi takšnih ali drugačnih razlogov težave in ravno za te je olje enkratno.


KAJ SPLOH JE LI QUANDISA? KOMU JE IZDELEK NAMENJEN?

Najprej za tiste, ki ne vedo o čem govorim, naj povem, da je Li Quandisa prvo, 100% naravno, intimno negovalno olje in je vsekakor novost na slovenskem in svetovnem tržišču, ustvarili pa sta ga dve mladi slovenki. Za imenom se skriva miselnost, da vsaka od nas nosi v sebi skrivnostno boginjo lepote in poželenja. Olje je namenjeno najbolj nežnemu in občutljivemu področju ženskega telesa vseh starosti, tudi najstnicam, nosečnicam, starejšim ženskam in po želji tudi moškim. 

KAJ PA SESTAVINE? KAKŠNA STA VONJ IN TEKSTURA?

Olje vsebuje izvleček breskovih pešk, cimet, cvetove rakitovca, olje pešk grenivk, klinčkov ter čajevca. Vse te sestavine skupaj delujejo negovalno in hkrati antiseptično. Olje je rastlinskega izvora (zato je tudi užitno), torej je popolnoma naravno in je tako nežno, da ga lahko brezskrbno uporabljate vsak dan. Ne vsebuje parfumov, kemičnih dodatkov, je organske pridelave ter veganskega izvora.

Vonj je meni zelo prijeten, zeliščen, čuti se čajevec in cimet. Olje je rumene barve, s srednjo gostoto, ki se hitro in lepo vpije v kožo, za sabo pa ne pušča mastnega občutka. Opozorila bi le na to, da pazite, koliko olja nanesete v primeru, da imate bele spodnjice, saj se bodo madeži najbrž poznali.


PREDNOSTI UPORABE LI QUANDISA OLJA

Na spletni strani Li Quandisa (klik) je navedeno, da so negovalni učinki naslednji:
◆ nevtralizira neprijetne vonjave
◆ proti suhosti nožnice
◆ uravnava pH floro 

Olje je odlično tudi pri reševanju različnih tegob, kot so uporaba sintetičnega perila in tangic, depilacija intimnih predelov, uporaba tamponov in vložkov, uporaba agresivnih mil na intimenm predelu, stres, obisk bazenov in savn, reakcija pH na uporabo določenih zdravil, higiena pred in po intimnem odnosu, menopavza, ipd. 

Kot vidite je priložnosti za uporabo veliko, zato je olje res vsestransko. Pri vseh zgoraj naštetih tegobah bo olje ponovno uravnotežilo pH vrednost sluznice. Pred uporabo je potrebno pretresti embalažo in s čistimi rokami nanesti nekaj kapljic na intimni predel in ne spirate. Med menstrualnim ciklom uporaba ni potrebna.

KJE LAHKO IZDELEK KUPIM, KAKO JE S KOLIČINO IZDELKA V EMBALAŽI?

Li Quandisa intimno olje je na voljo na uradni slovenski spletni strani Luxury intimate (klik), spletni strani Lekarnar.com (klik), Ličila.si (klik), Dar narave (klik), včasih pa tudi v trgovinah Hofer. Na izbiro so tri različno velike embalaže, in sicer: 5 ml, 30 ml in 40 ml (darilno pakiranje). Jaz sem v preizkus dobila 30 ml in bi rekla, da je ta količina ravno optimalna za vsakodnevno uporabo. Embalaža je narejena na pumpico in že ena kapljica olja zadostuje za en nanos, tako da bo 30 ml steklenička ob vsakodnevni uporabi zdržala kar nekaj časa. Cena za 30 ml je 39, 90 eur.


MOJE MNENJE

Ob ceni bo najbrž marsikatera rekla, da je to predrago, in vsekakor je res drag izdelek, vendar to ne gre za olje, ki ima na prodajnih poličkah mnogo cenejših substitutov, ni izdelek, ki bi ga lahko zamenjala za nekaj drugega, je edinstven in s tem se lahko ženske pocrkljamo in negujemo svojo ženstvenost. Ne bom rekla, da to nujno nujno nujno moraš imeti, ker se brez tega ne da živeti, ampak za vse tiste, ki date malo več na zdravje intimnih predelov je tole zakon stvarca, občutek po uporabi pa je pomirjujoč in negovalen. Če vas zanima še kaj dodatnega o izdelku in o sami zgodbi priporočam ogled tega videa

Hvala za branje 💞
Ta objava je nastala v sodelovanju z Luxury Intimate - Li Quandisa, vendar je mnenje o izdelku podano iskreno