Physicians formula butter blush in butter bronzer

26 May 2018

Pozdravljene lepotičke,
dolgo, ampak res dolgo časa sem si močno želela dva izdelka iz blagovne znamke Physicians formula, in sicer butter blush in butter bronzer. Pri Click2Chic so bili tako prijazni in mi moja dolgo željena izdelka poslali v preizkus.

PHYSICIANS FORMULA BUTTER BLUSH

Click2Chic ima v ponudbi dva odtenka butter rdečila, to sta Plume Rose, o katerem danes pišem in Natural Glow. Rdečilo je obogateno z murumuru maslom, ki daje lep sijaj ličkam. Butter kolekcija je znana po tem, da ima čudovit vonj po poletju, kokosu, piña coladi... Jaz se komaj uprem, da nebi to rdečilo vonjala non-stop :) Oba odtenka sta zelo nežna, zame mogoče celo preveč, saj imam malo temnejšo polt, za svetlo polt pa sta odlična. Plum Rose je malo bolj pigmentiran, odtenek je bledo roza barve, kot je naravna barva ličnic. Ni tipična barva, kot so nekatera rdečila, ki so precej kričeče, umetne barve. Mehka, putrasta tekstura, ki se lepo nanese na ličnice bo marsikatero navdušila. Z izdelkom sem zadovoljna, vendar sem pričakovala odtenek, ki bo malo bolj poživil moje ličnice in bo bolj pigmentiran. Naj omenim še to, da je rdečilo zelo obstojno. Izdelek je pakiran v plastični embalaži, ki vključuje ogledalce in gobico za nanos, zaradi česar je še bolj priročno za v torbico, čeprav jaz gobice ne uporabljam, saj imam raje čopič. Cena v spletni trgovini Click2Chic je 14,90 eur. Izdelek najdeš tukaj (klik).

PHYSICIANS FORMULA BUTTER BRONZER

Še en nepogrešljiv izdelek za poletje je zagotovo butter bronzer. Najbrž ne rabim še enkrat omeniti, da ima tudi ta božanski vonj po piña coladi, ki me vedno ob nanosu spomne na poletne dni. Formula je podobna, saj tudi bronzer vsebuje murumuru maslo, ki daje koži lep sijaj. Bronzer se zaradi mehke, putraste teksture ne praši in se enako kot rdečilo lepo nanese na kožo. Click2Chic ima v ponudbi trenutno le en odtenek butter bonzerja, to je light, obstaja pa še navaden, ki ga imam jaz. Light odtenek je primeren za vse, ki imajo svetlo polt, zato sem jaz posegla po običajnem, ker imam rada malo bolj zagorel videz. Pri bronzerjih sem malo bolj izbirčna kot pri rdečilih. Nimam rada bronzerjev z bleščicami, nimam rada sivkastih ali preveč rjavih, oranžnih odtenkov. Ta je moj absolutni favorit, saj je čudovite barve in izgleda prestižno. Za tiste, ki vas skrbi, da je vonj preveč močan, naj vas ne, saj se vonj ob stiku s kožo razdiši. Cena v spletni trgovini Click2Chic je 17,90 eur. Izdelek v light odtenku najdeš tukaj (klik).


Če povzamem, sta izdelka izpolnila moja pričakovanja. Všeč mi je vonj, pisana poletna embalaža, ogledalce, odtenki, tekstura. Verjamem da tudi marsikatero od vas blush in bronzer nebi razočarala :)


Hvala za branje 💞
Ta objava je nastala v sodelovanju z Click2Chic, vendar je mnenje o izdelkih podano iskreno