Severna kolekcija Natura Siberica (bela linija)

23 June 2018

Pozdravljeni drage bralke,
blogerke običajno sodelujemo z nešteto podjetji ter preizkušamo ogromno izdelkov. Malo je takih podjetij, ki se res potrudijo za nas. Eno izmed takšnih, katerih e-mail mi vedno pričara nasmeh na obrazu je zagotovo podjetje Gastlog, zastopnik znamk Dr. Organic Slovenija in Natura Siberica. Njihovih izdelkov sem vedno tako vesela in jih tudi zelo rada preizkušam, ker vem, da ne morem pričakovati nič slabšega od najboljšega. Tokrat sem prejela v preizkus severno kolekcijo znamke Natura Siberica.

O ZNAMKI NATURA SIBERICA IN SEVERNI KOLEKCIJI

Je prva ekološka blagovna znamka v Rusiji, narejena zgolj na osnovi divjih zelišč in rastlin iz Sibirije, ki je na slovenskem tržišču prisotna že nekaj let. Sedaj je dobila popolnoma svež, nov dizajn in bo na voljo v Tuš drogerijah pod imenom Severna kolekcija, njene glavne sestavine pa sta poleg zelišč še bela glina in aktivno oglje. Natura Siberica ima evropski certifikat ECOCERT, znak za ekološko pridelavo, ki ga lahko zasledite na njihovih emabalažah. Fokus severne linije je nega obraza, usmerjena v globinsko čiščenje, sama linija pa vsebuje 5 izdelkov, primernih za različne tipe kože. Severna kolekcija se deli na črno (suha, občutljiva koža) in belo linijo (normalna, kombinirana koža) - nevtralizira sebum. 

Jaz sem v Severni kolekciji preizkušala 3 izdelke iz bele linije, ki vam jih bom podrobneje predstavila v nadaljevanju.


1) BELO ČISTILNO MASLO (ZA NORMALNO KOŽO)

Moram priznati, da sem bila pred preizkušanjem tega izdelka, kar malo skeptična, ker drugače ne maram čistilna mleka, saj imam občutek, da se ta ne sperejo z obraza in pustijo masten filter na koži. Belo čistilno maslo me je res presenetilo s svojo svilnato, masleno teksturo, ki se v stiku z vodo spremeni v čistilno mleko z mlečno formulo. Izdelek tako lepo diši, nežno, mlečno, zeliščno. Vonj me spominja na sproščujoč spa dan. Belo čistilno maslo zelo dobro očisti kožo, ličila in se tudi lepo spere z vodo ter ne pušča mastnega občutka na koži, prav tako pa ne draži oči (seveda pa morajo biti oči med čiščenje zaprte!). Zraven je v škatli priložena tudi majhna žlička, da ne posegamo z rokami v izdelek. Redna cena: 14,89 eur. 2) BELA ČISTILNA OBRAZNA MASKA (ZA NORMALNO ALI MEŠANO KOŽO)

Ta maska ima precej zanimiv način delovanja. Ob nanosu je prvih nekaj sekund grelni učinek, nato pa ta izgine. Maska se ne posuši na koži, zato kožo ne zateguje in se tudi z lahkoto spere z vodo. Bela glina pomaga odstraniti odvečni sebum in s tem očisti polt, sibirski žajbelj pa daje koži energijo. Maska se nanese na čisto suho kožo, se pusti delovati 5-10 min in se nato dobro spere z mlačno vodo. Tudi ta izdelek ima enako kot čistilno maslo sproščujoč, mlečno-zeliščni vonj. Redna cena: 9,89 eur. 

3) ČISTILNA MICELARNA VODICA

Veliko izdelkov z aktivnim ogljem sem že preizkusila, a micelarne vodice s to sestavino še nikoli. Res me je zanimalo, kako se bo obnesla. Zaradi aktivnega oglja je čistilna micelarna vodica obarvana rahlo sivo oz. črno. Tudi na dnu embalaže se opazijo majhni delci oglja, zato morate pred uporabo embalažo pretresti. Izdelek ima nežen, bolj moški vonj, ki meni zelo ustreza in je zelo učinkovit pri čiščenju nečistoč s kože. Lepo odstrani tudi ličila in ne draži oči, kar je velik plus. Lahko ga uporabljate tudi namesto tonika. Redna cena: 9,89 eur. Natura Siberica lahko sledite na Facebook strani, kjer velikokrat objavijo kakšno nagradno igro in obveščajo sledilce o vseh novostih. Na prodajnih poličkah Tuš drogerij boste trenutno zasledili omenjene izdelke znižane za 25%, več o akciji pa si lahko pogledate tukaj


Hvala za branje 💞
Ta objava je nastala v sodelovanju z znamko Natura Siberica Slovenija, vendar je mnenje o izdelkih podano iskreno