Mojačokolada.si / Čokoladno-lešnikov namaz

30 October 2018


Pozdravljeni vsi ljubitelji čokolade!

Nekaj tednov nazaj je v moj nabiralnik prispel sladek paketek, v katerem se je skrival čokoladno-lešnikov namaz od Mojačokolada.si. Tega paketka sem se res zelo veselila, ker obožujem čokolado in lešnike, še bolj pa namaze, ki vsebujejo oboje. To čokoladno-lešnikovo zadevo sem okušala, okušala in še enkrat okušala, zato sem za vse tiste, ki imate radi takšne namaze, spisala to objavo.

Namaz očitno diši tudi Rossiju :) 

Najprej bi rada pojasnila zakaj se ta namaz razlikuje od ostalih čokoladnih namazov, kot so Nutella in podobni, ki jih je na trgu res ogromno. Jaz sem že od malih nog ljubiteljica slavne Nutelle, a je ta namaz - verjeli ali ne - še boljši. Čokoladno-lešnikov namaz vsebuje vsaj 50% najboljših praženih lešnikov iz Piemonta. Ravno zaradi tega je okus res pristen oz. bogat. Takoj se začutijo lešniki in res dobiš občutek, da jih je notri kar precej. Namaz je kremast in se zelo lako maže. Namažete ga lahko na kruh, palačinke, z njim naredite nadev za muffine ali kaj podobnega.

Sestavine: praženi lešniki iz Piemonta (min. 50% lešnikov), sladkor, mleko v prahu, kakav v prahu, emulgator: sojin lecitin.

Za vse sladkosnede ljubitelje lešnikovih namazov pa so v spletni trgovini MojaČokolada.si pripravili še en namaz, le-ta je narejen samo iz lešnikov (klik).  Za 200 g čokoladno-lešnikovega namaza boste odšteli 6 eur, svoje čokoladne sanje pa lahko dodate v košarico na tej povezavi. Jaz bom tega najverjetneje kar hitro porabila in potem preizkusila še lešnikovega :)

Hvala za branje 💞
Ta objava je nastala v sodelovanju s spletno trgovino Mojačokolada.si, vendar je mnenje o izdelku podano iskreno!