Rossi preizkuša: Yanika - naravno pršilo za tačke

20 October 2018

Tokrat vas pozdravljava dva, jaz in moj novi pasi prijatelj Rossi. Če me spremljate na instagramu (klik), potem ste zagotovo že zasledili, da se nam je v začetku meseca septembra pridružil nov član, samček, čivavica z imenom Rossi. Vse o njegovem prihodu in moji izkušnji boste lahko prebrali kmalu, danes pa želim z vami deliti kaj sva z Rossijem preizkušala.

Prejšnjo nedeljo ste si lahko na POP TV ogledali že drugo oddajo 3. sezone "Štartaj, Slovenija!", kjer so  podjetniki predstavili osem novih produktov. Mene je izmed vseh izdelkov najbolj navdušilo naravno pršilo za tačke Yanika. Podjetnica, ki stoji za to blagovno znamko je zelo prijazna gospa Aleksandra, ki je navdih za izdelek dobila skupaj z njeno psičko Loti.

Yanika je naravno večnamensko pršilo za čiščenje in negovanje domačih ljubljenčkov. Pršilo je izdelano iz naravnih sestavin veganskega izvora in pakirano v priročni 50 ml embalaži z razpršilom. Na etiketi je zapisano, da so glavne sestavine kokosovo olje, aloe vera in eterično olje sivke.

Yanika sprej je univerzalen in se lahko uporablja na več načinov:
1) Za čiščenje oz. odstranjevanje umazanije s tačk po sprehodu
2) Za odpravljanje vonja mokre dlake kužka
3) Za dezinfekcijo in osvežitev ležišča in grač, saj ima pršilo antiseptični učinek
4) Nevtralizacijo vonja mačjega stranišča

Jaz in Rossi uporabljava ta sprej tako, da mu z njim očistim tačke na dva načina: včasih sprej popršim direktno na tačke in ga utrem z brisačko, ali pa pošpricam na brisačo in nato očistim tačke. Vonj sivke mi je noro všeč, ker je svež, pristen in pomirjujoč. Če ima Rossijeva dlaka neprijeten vonj pa njegov kožušček tudi popršim s sprejem.

Z redno uporabo pršila Yanika poskrbite za čistočo pred vstopom v stanovanje in tudi za zdrave in negovane blazinice, kožo in dlako vaših ljubljenčkov. Cena pršila je 6, 50 eur, kupite pa ga lahko na prodajnih poličkah v megamarketih Interšpar in izbranih trgovinah Špar.
Hvala za branje 💞
Ta objava je nastala v sodelovanju z blagovno znamko Yanika, vendar je mnenje o izdelku podano iskreno!