Lush božična kolekcija 2018

26 November 2018

Pozdravljene Lush navdušenke,
v oktobru sem se udeležila dogodka, ki ga štejem za nekaj najlepšega v moji blogerski karieri. Lush Slovenija me je povabil na predstavitev božične kolekcije 2018. Ponosna sem, da sem se lahko udeležila tega dogodka, saj Lush uporabljam že vrsto let, še preden je sploh prišel v Slovenijo. Na tem dogodku so nam predstavili nove izdelke, nekaj teh pa smo lahko blogerke odnesle s seboj. Na hitro vam bom predstavila nekaj izdelkov iz te omamno dišeče božične kolekcije. 

Pssst, na koncu te objave lahko pokukaš katera dva izdelka bom podarila v nagradni igri. 


1) CRANBERRY FIZZ PILING ZA USTNICE

Mislim, da se lahko vsi strinjamo, da so Lush pilingi za ustnice zakon zadeva. Pakirani so v priročni embalaži, noro dišijo in dejansko učinkujejo, saj so ustnice po uporabi vidno mehkejše. Ta poleg ostalih sestavin vsebuje olje brusničnih semen. Cena: 8,96 €. 


2) NAUGHT ELF PENEČA KOPEL

Moj najljubši izdelek v tej božični kolekciji je zagotovo peneča kopel, ker  jih enostavno obožujem. Priznam, da sem se težko uprla temu, da tega "porednega" škrateka ne uporabim, ker sem morala še prej narediti nekaj fotografij. Ima blag vonj po citrusih in vijolicah, vodo obarva rahlo rdeče in lepo speni. Cena: 7,95 €. 


3) BUTTERBEAR ŽELE ZA TUŠIRANJE

Vsem, ki imate kanček otroka v sebi bo tale žele za tuširanje popestril vsakodnevno tuširanje. Zaradi zanimive želejaste teksture pričara prav posebno doživetje. Ima sladek, meden vonj in je v obliki medvedeka, pakiran pa je v plastični embalaži. Malo težje se je tuširati z njim, ker je spolzek in hitro izgubi obliko. Narejen je iz organskega kakavovega masla in ylang ylanga. Cena: 5,95 €.


4) SATSUMA MILO 

Za razliko od običajnih mil je tole na otip masleno in prijetno diši po mandarinah oz. agrumih. Vsebuje olji brazilske pomaranče in tangerine. Ob umivanju obarva vodo v oranžkasto. Jaz ga uporabljam za umivanje rok. Cena: 8,95 €. 


5) SNOW FAIRY GEL ZA TUŠIRANJE BREZ EMBALAŽE

Lush je v tem letu predstavil nove gele za tuširanje brez embalaže. Eden izmed teh je slavni Snow Fairy, ki diši po žvečilnih gumijih. Na prvi pogled izgleda kot običajno milo za roke, a je po teksturi bolj maslen. Cena: 11,95 €. 


6) BUCK'S FIZZ BALZAM ZA TELO BREZ EMBALAŽE

Kot že ime pove, se tudi ta izdelek ponaša s tem, da nima embalaže in s tem pripomore k boljšemu okolju. Po teksturi je maslen, ima pa podoben vonj kot Satsuma, torej po agrumih. Uporablja se tako, da se po uporabi gela za tuširanje nanese na kožo, se utre in izpere. Je narejen iz olja organske jojobe, kalaharske melone, olja brazilske pomaranče in konjakovega olja. Cena: 13,95 €.


Ker sem hvaležna za vso vašo podporo, ki mi jo izkazujete vsak dan, sem se odločila, da enemu izmed mojih zvestih bralcev podarim dva izdelka iz Lush božične kolekcije 2018, to sta Snow Fairy gel za tuširanje in Buck's Fizz balzam za telo. Verjamem, da bosta enemu od vas ta dva izdelka zagotovo polepšala prihajajoči adventni čas :)

Pravila nagradne igre:
1) Sledi mi na Instagram profilu tukaj
2) Všečkaj fotografijo na mojem Instagram profilu
3) V komentar na fotografiji označi eno osebo, ki obožuje Lush izdelke ali pa Lush še ne pozna :)

Nagradna igra poteka do 9.12.2018. Ta dan bom preverila ali vsi sodelujoči izpolnjujejo pogoje in objavila nagrajenca na svojem Instagram profilu (Insta story). Veliko sreče 💋