Rossi preizkuša: Wooly paws - volnena žoga za pse in muce

16 November 2018

Lep pozdrav od naju z Rossijem.

To je najina druga skupna objava na tem blogu, prvo si lahko prebrete tukaj. Danes pa vam želiva predstaviti zanimivo žogico za pse in muce imenovano Wooly paws.
Kot že ime pove je le-ta narejena iz volne, torej je 100% naravna, ročno izdelana v Sloveniji. Pri izdelavi se uporablja različne vrste volne, zato so žogice kompaktne in vzdržljive. Na voljo je več vzorcev, barv in velikosti, skratka za vsak okus nekaj. Jaz sem za Rossija izbrala turkizno osnovo in rdeč srček ter velikost M.

Zelo mi je všeč sama ideja uporabe naravnih sestavin, saj je mnogo igrač na trgu narejenih iz gume ali pa ostalih materialov, ki niso ravno najboljša izbira za naše hišne ljubljenčke. Na tej povezavi si lahko ogledate kakšne variante so na voljo. Wooly ima zaradi same sestave psom zelo privlačen živalski vonj. Super je, da se lahko tudi opere pod tekočo vodo ali v pralnem stroju, kar prispeva k osvežitvi njenega videza, saj se tako morebitna nacufana vlakna zgladijo.

Čeprav sem navdušena nad izdelkom, bi rada opozorila le na to, da žoga ni najbolj primerna za kužke, ki radi uničujejo igrače. Rossi je bil nad njo navdušen že na prvi pogled, vendar je navajen, da stvari grize in puli, zato je žogico kljub njeni trpežnosti začel puliti, kar je lahko nevarno, ker je volno začel jesti. Vsem, ki želite vašim ljubljenčkom privoščiti varno narejene igračke je Wooly super, vendar za tiste pse, ki niso nagnjeni k trganju in pretiranem uničevanju igrač. Priporočljivo je, da se takšnim psem po igri žogica umakne, saj bo psu kasneje le-ta bolj zanimiva, kot če jo ima stalno na voljo :) Cena moje žoge je bila 10 eur.  

Hvala za branje 💞
Ta objava je nastala v sodelovanju z Wooly Paws, vendar je mnenje o izdelku podano iskreno!