Ali res deluje? Coconut Bomb by Rokko maska za lase

21 January 2019Najbrž ste jo že zasledili na Facebooku ali Instagramu, masko za lase o kateri govori ves splet. Slovenska Instagram scena je preplavljena s fotkami o tem produktu. Ker blog objave o Coconut Bomb intenzivni hranilni maski za vse tipe las še nisem zasledila, sem želela spisati svoje mnenje in vam tako olajšati odločitev o nakupu.

KAJ COCONUT BOMB MASKO (SESTAVINSKO) NAREDI POSEBNO?

Takoj, ko kliknete na spletno stran Rokko.si se vam prikaže tale hit produkt. Coconut Bomb vsebuje kokosovo olje, mangovo in karite maslo, provitamin B5 in svilene proteine. Izdelek ne vsebuje glutena, parabenov, ni testiran na živalih, je proizveden v EU in ima 100% naravne sestavine.  Ker me vedno zanima kaj pravzaprav so sestavine, ki jih izdelek vsebuje sem naredila hitro raziskavo. Za kokosovo olje in karite maslo je že splošno znano, da se pogosto uporabljata v kozmetiki zaradi številnih negovalnih lastnosti. Mangovo maslo je odlično za uporabo v balzamih za lase, ker se hitro vpije vanje. Provitamin B5 deluje kot vlažilno sredstvo in krepi, obnavlja, gosti in daje sijoč videz zdravih las. Svileni proteini (zanj slišim prvič) so izvlečki iz čistih svilnatih vlaken. Pomagajo ohranjati elastičnost las in dajejo občutek mehkobe in gladkosti v izdelkih.
ALI IZDELEK RES DELUJE?

To je najpogostejše vprašanje, ki sem ga prejela. Odgovorila bom takole, odvisno kaj od izdelka pričakujete. Jaz bi rekla, da res deluje. Sem pa bila tudi jaz skeptična, ker sem vedno malo v dvomih, ko se nek izdelek veliko promovira. Ali bo magično popravil uničene konice? Ne, ker tega ne zmore noben izdelek. Meni je všeč lep, nežen vonj po kokosu, da ne zmasti las, jih naredi bujne in mehke. Sicer imam že na splošno lepe, svetlikajoče in nepoškodovane lase, zato ne morem rečti, da je efekt pred in po uporabi čudežen, se pa opazi, da so lasi mehkejši na otip, se svetijo in lepo dišijo. Spodaj lahko vidite before in after efekt pri meni in moji sestrični, da si boste lažje predstavljali. Naj omenim, da sta na obeh "prej" fotografijah lasje mastni, na obeh "potem" fotografijah pa so lasje posušeni na krtačo. Za tiste, ki imate dolge, goste, utrujene, neubogljive, barvane ali skodrane lase bo ta maska najbrž naredila razliko.


KAKO SE UPORABLJA IN KAKŠNA JE CENA?

Jaz maskico uporabljam 2x na teden. Najprej si lase operem s šamponom, nato jo nanesem nekje do sredine las, izognem pa se lasišču. Pustim jo delovati približno 10 min, nato izperem. Coconut bomb lahko uporabljate tudi brez izpiranja, a jaz tega načina še nisem preizkusila. Svetovala bi vam, da najprej po šamponiranju lase dobro ožemite, nato pa nanestie izdatno količino izdelka na lase, ne šparat :). Masko lahko naročite tukaj, in sicer imate na izbiro enega za 29,99 €, dva za 47,98 € in tri za 62,98 € (trenutna akcija). V paketu dobite eno masko in priročno krtačo za lase. Cena je kar visoka, to se moram strinjati, ker mi je do sedaj to vsaka od vas napisala. Za takšne kot sem jaz, ki imam že po naravi in k sreči lepe lase bo mogoče ta cena res prevelik zalogaj in se da na trgu dobiti tudi dobre maske, ki so cenovno malo bolj ugodne. Za takšne, ki pa imate trmaste lase, kot sem že zgoraj omenila pa svetujem, da preizkusite in vidite kako vam bo. Vsaka od nas je drugačna in tisto, kar eni paše mogoče drugi ne.


Hvala za branje 💞
Ta objava je nastala v sodelovanju s spletno trgovino Rokko.si, vendar je mnenje o izdelku podano iskreno!