Minu.si posteljnine prestižnega videza na testu

3 March 2019Marsikomu je vseeno kakšno posteljnino ima, meni pa to pomeni veliko (mogoče celo preveč). Običajno na leto kupim vsaj 3-4 nove, lahko bi rekla da sem kar obsedena s tem. Veliko lepše zaspim, če vem, da spim na mehki, bombažni, koži prijazni in lepi posteljnini. Pred časom sem na spletu videla posteljnine luksuznega videza od Minu.si, ki so bili tako prijazni, da so mi v preizkus poslali kar dve po mojem okusu. Izbrala sem Loar Black (klik) in Water Flowers (klik). 

LOAR BLACK POSTELJNINA

Z izbiro te sem naredila kar "drzno potezo", ker običajno kupujem le nevtralne in minimalistične, pastelne posteljnine. Ta pa je res prestižnega videza in temnih barv, vsekakor bo lepa popestritev v moji sobi. Zaradi temne barve jo lahko uporabljam ne le spomladi in poleti, ampak tudi čez vso leto.  Posteljnina je narejena iz mešanice bombaža in satena. Vzela sem jo v dimenziji 140x220 s prevleko za vzglavnik 60x70 cm. Cena je 49, 99 eur. 

WATER FLOWERS POSTELJNINA

Water Flowers je narejena iz 100% bombaža, kar je meni zelo pomembno, ker ne maram da se posteljnine elektrijo oz. da niso prijetne na otip. Uporabljala jo bom spomladi in poleti, zaradi cvetličnih vzorcev in lahkega in zračnega materiala. Ta je tanjša in na otip malo manj mehka od prejšnje. Cena posteljnine je 29,99 eur.Na spletu je še več različnih vzorcev in dimenzij, ki si jih lahko ogledate tukaj. Običajno so cene kar visoke, še posebej za tiste, ki se ne zadovoljite samo z eno. Jaz si vsekakor nebi mogla privoščiti nakupa večih posteljnin, mi je pa všeč kakšen videz dajejo moji postelji, bolj prestižen, tako da se počutim kot princeska, ko se uležem vanjo. Če bi morala izbrati bi rekla, da mi je Loar Black bolj všeč, ker je nekaj posebnega, saj se podobne ne da dobiti v kakšnem Mömaxu ali Ikei. Nad drugo posteljnino nisem tako navdušena, kot nad prvo, predvsem zaradi občutka materiala, ker se hitro zmečka. Edino, kar me malo moti pri posteljninah je to, da dimenzije niso ravno standarne in bom žal morala obe posteljnini skrajsati, da bo ustrezalo meram moje odeje (140x200 cm).

Hvala za branje 💞
Ta objava je nastala v sodelovanju s spletno trgovino Minu.si, vendar je mnenje o izdelkih podano iskreno!