Vtisi o Flora Siberica liniji

10 April 2019Pozdravljene ljubiteljice naravne kozmetike. Kot že veste, zelo rada preizkušam nove kozmetične izdelke na našem trgu. Natura Siberica Slovenija oz. ekipa Lepa z naravo mi je v mesecu februarju poslala 3 izdelke iz njihove nove linije Flora Siberica. Izdelke sem nekaj časa preizkušala in ker mi je linija všeč, bi rada z vami delila svoje mnenje.

Prejela sem piling za oblikovanje telesa, losjon za telo in gel za tuširanje. Že embalaža je čudovita zaradi rožic in zlatih detajlov. Meni veliko pomeni, da izdelki niso kar tako brezveze pakirani, ampak da ima tudi embalaža svojo zgodbo. Naj omenim, da lahko vse omenjene izdelke najdete v DM poslovalnicah in v Tuš drogerijah.

Najbolj navdušena sem bila nad pilingom, ki je močno oranžne barve. Je nežen, tako da lepo očisti kožo. Naj bi ob redni uporabi spodbudil proces izgubljanja podkožnega maščevja in izboljšal ten kože. Kot sestavino vsebuje sibirsko jerebiko, ki ima v sebi veliko vitaminov. Vsebuje 99,6% naravnih sestavin. Embalaža je kar velika (500 ml), tako da ga ne zmanjka hitro. Cena za piling je 11,90 eur.

Gel za tuširanje iz arktične maline mi je top, ker je narejen na pumpico, kar je zelo priročno za doziranje. Po vonju me spominja na linijo kakavovca od Dr. Organic. Ne vem sicer zakaj je temu tako. Arktična malina vsebuje vitamine kot so A, E in B2. Mogoče me samo moti, da nima kremne teksture, saj je prozorne barve. Cena za izdatno količino gela (480 ml) je 6,90 eur.

Nazadnje še losjon iz altajskega rakitovca. Sicer sem bolj navdušena nad olji za telo, ampak mi je bil ta losjon všeč. Lepo se je vpil v kožo. Enako kot gel je tudi ta na pumpico. Po uporabi je koža še nekaj časa mehka. Cena za losjon je 8,90 eur.

Hvala za branje 💞
Ta objava je nastala v sodelovanju z Lepa z naravo, vendar je mnenje o izdelkih podano iskreno!