Eterika balzam za lase z vonjem vanilije za najbolj mehke lase

24 May 2019


Verjamem, da se vse strinjamo, da brez balzamov za lase pač ne gre. Jaz sem Eterikine balzame vzljubila že novembra, ko mi je Anja poslala v preizkus dva izdelka, o katerih sem pisala tukaj. Eden izmed teh je bil balzam za lase s sivko, ki sem ga sedaj dokončno tudi porabila. 

Zelo rada podpiram slovenske ustvarjalce kozmetike, ker mi je v ponos, da imamo tudi v Sloveniji super izdelke za nego. Zgoraj omenjeni balzam za lase s sivko me je totalno navdušil, kar verjetno veste, če spremljate moj Instagram profil. Kmalu je Anja v svojo spletno trgovino Eterika.si dodala še dva vonja, vanilijo in kokos ter spremenila obliko embalaže iz pumpice na posodico ter bila tako prijazna, da mi je poslala v preizkus še verzijo z vonjem vanilije.

Zakaj mi je Eterikin balzam za lase tako všeč? 

Ker je slovenski, ročno izdelan in ker je naraven. Vsebuje rastlinska olja, nima silikonov in parabenov in je 100% veganski izdelek.

Všeč mi je, da ga ne potrebujem veliko, saj je za en nanos dovolj že zelo majhna količina. Pri mnogo drugih balzamih sem morala porabiti skoraj pol posodice da se je balzam lepo vpil. Takoj ob nanosu postanejo lasje mehki, res neverjetno.

Balzam ima zelo nežen, pudrrast, nevsiljiv vonj po vaniliji, ki pa se na laseh po pranju ne obdrži dolgo. Nekako mi bolj ustreza sivkina različica, zaradi njene svežine. Ne glede na vonj pa imajo vse tri verzije enak učinek. Tekstura je lahka in ne obteži las.

Enako kot sivkin balzam pa tudi ta z vanilijo naredi lase zelo mehke in sijoče. Jaz imam k sreči že po naravi lepe in zdrave lase, ampak se nikoli ne branim dodatne mehkobe in sijaja. Priporočala bi ga vsem, ki imate utrujene, neubogljive, barvane, goste, skodrane lase, ker boste zagotovo opazile razliko.

Cena je 19,90 eur, kupite pa ga lahko tukaj. Balzam boste definitivno imele dalj časa, pa še priročno je pakiran, da iz embalaže res dobite maksimum izdelka. Na moji wish listi pa je še kokosova različica, ker obožujem kokos. 

Hvala za branje 💞
Ta objava je nastala v sodelovanju z Eterika.si, vendar je mnenje o izdelku podano iskreno!