Navdušena nad Oriflame kolekcijo Love Nature

9 June 2019


Tako kot pravi naslov objave, nad Oriflame kolekcijo Love Nature sem čisto navdušena. Redko kdaj se zgodi, da mi izdelki popolnoma ustrezajo v vseh pogledih, in pri tej liniji je to vsekakor tako. Sicer objavo pišem malo pozno, ker so bili izdelki, ki vam jih bom danes predstavila že v Oriflame majskem katalogu, vendar sem jih želela res dobro preizkusiti, preden podam oceno. Ne skrbite, izdelki so na voljo tudi v trenutnem junijskem katalogu, zagotovo pa jih lahko pričakujemo tudi v nadaljnjih katalogih. 


ZAKAJ JE ORIFLAME LOVE NATURE KOLEKCIJA TAKO POSEBNA

Ker so stekleničke narejene iz 40% reciklirane plastike, kar je super za naše okolje, saj vemo da je plastika pereč problem v zadnjih nekaj letih. Vsi Love Nature izdelki za izpiranje so biorazgradljivi, noben od izdelkov za nego las ne vsebuje silikona in vsi izdelki za piling vsebujejo le delce naravnega izvora, kar pomeni da v njih ni mikroplastike (več o tem si preberi tukaj).


LOVE NATURE ALOE VERA IN KOKOSOVA VODA - ZA NORMALNO KOŽO

Jaz imam v svoji negovalni rutini rada, da nimam vse izdelke iz liste linije, zato rada uporabljam tonike, ki so osvežilni, medtem ko želim, da je kremica matirna. Zato sem izbrala tonik s kokosovo vodo in aloe vero (klik) in verjemite mi, da boljšega tonika še nisem poskusila. Zakaj? Ker me ne peče, ne zateguje kože, jo lepo navlaži in naredi mehko, skratka vse kar mora tonik narediti. Iz te kolekcije sem prejela še gel za okoli oči (klik). Tega še nisem uspela tako dobro preizkusiti, povem pa vam lahko da ima enak vonj kot tonik, ima prijetno gel teksturo in ne draži področja okoli oči. 

LOVE NATURE OVES IN GOJI JAGODE - ZA SUHO KOŽO

Čeprav nimam suhe kože, sem iz te kolekcije izbrala micelarno vodico (klik). Tako, kot sem navdušena nad tonikom sem navdušena tudi nad micelarno. Enako lahko rečem, da je to najboljša micelarna vodica zame. Pa verjamite, da sem jih poskusila že ogromno. Pri njej mi je všeč to, da ima lep, nežen, sadni vonj. Redko katera micelarna vodica na trgu lepo diši in ne draži kože. Ta pa lepo in nežno očisti ličila, krasno diši in nikakor ne draži kože. Božanska je res. Za vodopodporna ličila pa vam na morem povedati, kako jih odstrani, ker jih ne nosim. LOVE NATURE ČAJEVEC IN LIMETA - ZA MASTNO KOŽO

Iz te kolekcije sem prejela matirni losjon za obraz (klik) in olje za mozoljčke (klik). Že od najstniških let imam težave s prekomernim izločanjem sebuma, zato večkrat posegam po izdelkih za matiranje kože. Matirni losjon sem uporabljala vsak dan, pred nanosom ličil. Za en nanos je potrebna zelo majhna količina. Losjon diši sveže - po čajevcu, pa vendar vonj ni močan ali vsiljiv. Edina hiba izdelka je, da ga moram precej dobro razmazati, drugače pušča bele madeže. Čeprav sem imela velike upe, mi ni uspela pretirano zmatirati kože. Olje za mozoljčke pa sem uporabljala po potrebi. Nanesla sem ga direktno na očiščeno kožo, tam kjer se mi je mozolj pojavil. Všeč mi je, da za razliko od raznih gelov za mozolje, ki izhlapijo v trenutku nanosa, se ta izdelek lepo namaže na kožo in kar nekaj časa ostane na njej. 
V liniji Love Nature je še kar nekaj izdelkov, poleg teh ki sem jih predstavila, vse pa si lahko ogledate tukaj. Resnično upam, da posežete po kateremu od teh izdelkov, ker sem 100%, da vam bodo všeč, tako kot so meni. Pa še embalaže so noro luškane, v teh pastelnih barvah, ane? 

Hvala za branje 💞
Ta objava je nastala v sodelovanju z Oriflame Slovenija, vendar je mnenje o izdelkih podano iskreno!