Moji novi najljubši natikači - Freedom Moses

2 August 2019

Kako vesela sem, da sem odkrila znamko Freedom Moses. Marsikdo v Sloveniji te znamke sploh ne pozna, pa vendar sem mnenja, da bi jo morali poznati prav vsi.

Freedom Moses izvirajo iz Tel Aviva in so kreacija modne oblikovalke in podjetnice Sarah Gurt, ki je želela ustvariti udobne in barvite natikače z odsevom njenega mesta.ZAKAJ NOSITI FREEDOM MOSES NATIKAČE

  • Narejeni so iz vzdržljive in okolju prijazne mehke eko plastike 
  • So živalim prijazni, ker so veganski (v prozivodnji ni uporabljena nobena sestavina živalskega izvora)
  • Dišijo po medu in mleku, ker so prepojeni z naravnimi olji - zaradi tega preprečujejo neprijetne vonjave
  • So vodoodporni 
  • Narejeni so s posebno zračno tehnologijo - z metodo vpihovanja zraka (zato dajejo občutek mehkobe in udobja)
  • So zelo udobni 
  • Narejeni so v socialno odgovorni proizvodnji 
  • So trpežni, zato bodo zdržali več kot le eno sezono
KAKŠNE BARVE SO NA VOLJO

Uh, ogromno različnih modelov je! Vsako leto so nove barve in potiski, ki so trenutno trendy. Jaz sem izbrala model baby, ki me je prepričal s svojo nežno peachy pastelno barvo. Običajno nosim številko 36, zato sem tukaj izbrala številko 36/37 in mi je čisto prav. Verjetno ste opazili, da imajo Moses natikači le navidezno dva paščka, le ta pa se ne moreta regulirati - zato tudi niso čisto oprijete oz. tesne.MOJA IZKUŠNJA

Moses natikači so tako udobni, da vam ne morem tega opisati. So mehki in puhasti. Že ko jih primeš v roko se čuti, da so mehki, rahlo upogljivi in udobni. Meni so verjetno moja stopala kar hvaležna, ko jih nosim (ne pretiravam). Jaz jih nosim ne glede na to ali imam športen ali casual outfit, ko grem na kavo v mesto ali pa peljem kužeka na sprehod. Super se dajo kombinirati na različne outfite in že vidim, da jih bom vzela s sabo na naslednje potovanje, kjer vem da bom veliko hodila po ogledih.

KAKŠNA JE CENA

Cena mojega modela je trenutno 39, 90 eur. Nekateri modeli so tudi znižani. Za ceno vam rečem, da je vredno plačati malo več za kvalitetno in udobno obutev. Še posebej pomembno je, kadar v natikačih preživimo veliko časa. Jaz npr. sem poleti vsak večino časa v natikačih in imela sem že veliko različnih znamk in še v nobeni se nisem tako udobno počutila.
Hvala za branje.

Ta objava je nastala v sodelovanju s Freedom Moses Slovenija vendar je mnenje o izdelku podano iskreno!