Izstopaj s čudovitim športnim kompletom iz Lilu.si

13 September 2019
Priznam, nisem aktivna športnica. Nikoli nisem kaj preveč rada trenirala ali hodila v fitness, sem pa ljubiteljica gibanja v naravi in verjamem, da rek "zdrav duh v zdravem telesu" še kako drži. Danes je pač tako, da imamo zaradi zelo hiterega načina življenja, službe, šole in še česa malo ali nič časa za telovadbo. Tudi sama priznam, da sem marsikdaj lena in se mi ne da početi ničesar, pa vendar sem se nekaj let nazaj nekako spravila v to, da sem začela aktivno teči. V tem sem res uživala in vsako poletje se skušam znova spraviti v formo. Vem pa kako pomembno je, da imaš pri športnih aktivnostih udobna oblačila. Najbrž poznate tisti občutek, ko v trgovini najdete krasne legice ali športni top in takoj dobite navdih za športanje? No jaz sem pred kratkim zasledila na spletni strani Lilu.si dva krasna športna kompleta, ki sta se mi zdela tako unikatna in posebna, da sem rekla: "to pa jaz moram imeti"!

Prvi športni komplet je leaf (klik), ki je veliko bolj drzen in vpadljiv kot drugi kompletek in z njim boste zagotovo izstopale. Meni je ta noro všeč, ker imajo legice malo višji pas, pa še zelo raztegljive so. Športni top pa je tako noro dobro narejen, saj ga lahko nosite prekrižanega spredaj ali zadaj, po želji pa lahko vanj vstavite tudi podložke, ki so priloženi zraven. Cena: 29,90 eur.

Top je narejen tako, da ga lahko imaš "prekrižanega" spredaj ali zadajDrugi športni komplet je flowers (klik), ki ima zelo lep, ženstven vzorec. Na njem so rožice v pastelnih barvah. Meni je všeč, ker je bele barve in kljub rožastem vzorcu zgleda zelo minimalističen. Legice in športni top sta zelo udobna, enako kot pri zgornjem športnem kompletu lahko tudi tukaj po želji podložite top. Legice so raztegljive, vendar manj kot pri prvem kompletu. Cena: 29,90 eur.
Oba športna kompleta sta noro lepa, udobna in posebna. Za punce, ki bi rade izstopale in imele nekaj bolj drznega ter posebnega bo kompletek leaf idealen, za tiste, ki pa imate raje nežne barve pa bo flowers super izbira. Številke so od S-L, zato sem jaz zase izbrala najmanjšo, ki mi je čisto prav, kljub temu da običajno nosim številko xs. Naj omenim še to, da sta oba športna kompleta idealna ne samo za šport, ampak tudi za jogo, sprehode in za prosti čas. Če se odločite za nakup lahko uporabite kodo LILU5, ki vam prinaša 5% popusta :)


Hvala za branje 💞
Ta objava je nastala v sodelovanju z unikatna Lilu vendar je mnenje o izdelkih podano iskreno!