Na valentinovo kosilo s Selectbox v Vilo Podvin

7 February 2020


Tisti, ki me spremljate najbrž veste, da zelo rada sodelujem s Selectbox in da so mi njihovi darilni paketi nekaj najboljšega, kar lahko nekomu podarite za darilce. V novembru me je Selectbox peljal na oddih po domače na Turistično kmetijo Mali raj (več o tem oddihu si preberite tukaj), tokrat pa so me povabili na kosilo v priznano restavracijo z imenom Vila Podvin. Če vas zanima kako sem razvajala svoje brbončice, vas vabim k nadaljnjem branju.

O SELECTBOX DARILNIH PAKETIH 

Selectbox (klik) je podjetje, ki ponuja edinstvene darilne pakete z različnimi doživetji na območju Slovenije in Hrvaške. Tokrat sem si izbrala paket s področja "gourmet", z imenom Miza za dva (klik). Če razmišljate kaj bi podarili vašim najbližjim, potem vam priporočam SelectBox darilne pakete, ker je to po mojem mnenju najbolj vsestransko darilo s katerim ne morete zgrešiti. Ponudba je tako pestra, da se za vsakega nekaj najde. 

V mojem paketu je bilo vključeno 3-hodno kosilo za dve osebi v izbrani restavraciji. Več o tem paketu in kaj vključujejo tudi ostali paketi si poglejte tukaj (klik). Cena paketa je 39,80 eur.


O VILI PODVIN 

Vila Podvin se nahaja 2 km iz Radovljice, v vasici Mošnje. Vilo, ki je bila včasih konjušnica, so leta 1968 preuredili v restavracijo z več sobami. V tej priznani restavraciji kreira domače jedi z modernim priokusom chef Uroš Štefelin. V neposredni bližini se nahaja tudi slikovit grad Podvin iz 14. stoletja.

NE MENIJU: 3-HODNO KOSILO ZA "TA DOMAČE"


Kosilo za ta domače je kosilo, ki ga v Vili Podvin ponujajo vsak dan med 12.00 in 15.00 uro. Aktualni meni si lahko ogledate tukaj. Izberete si lahko 3 hode, in sicer v tem paketu izbirate med dvema juhama, tremi glavnimi jedmi in dvema sladicama. Jaz sem izbrala juho pečenega pastinaka s čipsom topinamburja in praženo suho čebulo, trofie testenine z jurčki in souffle. V vseh jedeh se prepletajo posebni okusi. Za vse, ki vas skrbi velikost porcij vam povem, da so le-te precej velike in tudi nasitne, tako da bodo zadovoljile vsak želodček in od mize zagotovo ne boste odšli lačni :) Meni je bila izmed vseh jedi najljubša sladica, saj obožujem souffle. Pijača je za doplačilo. Jaz sem si naročila zeliščni čaj z medom, ki je bil tako lepo postrežen.


Zeliščni čaj z medom

Juha pečenega pastinaka, topinamburjev čips in pražena suha čebula
Testenine "trofie" z jurčki

souffle

Najlepša hvala SelectBox za krasno razvajanje okusov. 


Hvala za branje 💞
Ta objava je nastala v sodelovanju s SelectBox vendar je mnenje o izkušnji podano iskreno!