Printee - za valentinovo podarite spomine

3 February 2020Verjetno se spomnite, da sem vam pred kratkim predstavila fotoknjigo, ki sem jo ustvarila za Rossijev prvi rojstni dan preko aplikacije Printee. To objavo si lahko preberete tukaj. 🐾

Danes pa bi vam želela predstaviti nekaj, kar je odlična ideja za darilce, pa naj bo to za valentinovo, rojstni dan, obletnico ali pa kakšno drugo priložnost. To je Printeebox, škatlica s posvetilom, v katero lahko shranite željene fotografije. Jaz sem se odločila, da bom iz teh fotografij ustvarila srček na steni, ki sem si ga želela že tako dolgo narediti. 

KAJ JE PRINTEE IN KAKO DELUJE

Printee je minimalistična in luškana aplikacija, ki jo je razvilo mlado slovensko podjetje. Namen te aplikacije je, da si uporabnik kar iz svojega telefona ustvari fotoknjigo, koledar ali pa razvije visoko kakovostne fotografije. Za izdelavo Printee izdelkov ne potrebujete računalnika, predznanja in kakršnega koli napora, ker je sama aplikacija zelo enostavna za uporabo. 

Če želite nekomu podariti spomine v škatlici potem je Printeebox najboljša izbira. Naredite jo tako, da izberete najmanj 50 in največ 100 fotografij, si jih shranite v galerijo na telefonu, izberete kakšen stil fotografij želite (mat ali sijaj), kakšno naj bo posvetilo v škatlici ter kakšen naj bo izgled oz. barva škatlice.

Apliakcijo Printee si lahko prenesete tukaj. Sledite Printee tudi na Instagramu in Facebooku.

MOJA IZKUŠNJA 

Svoj Printeebox sem prejela v dveh delovnih dneh, nad samim postopkom naročanja in hitrostjo dostave sem zelo zadovoljna, ker tako hitro ne dobiš nikjer :) Všeč mi je, ker lahko na rob škatlice napišeš komu je namenjena, poleg tega pa lahko še v notranjost dodaš luškano posvetilo. Fotografije so krasne, imajo lep sijaj. Le paziti morate, da jih ne obdelate s številnimi filtri v aplikacijah na telefonu, ker bo to zagotovo vplivalo na končni videz sprintane fotografije. Vsekakor je Printeebox lepo darilo za nekoga, ki ceni spomine in fotografije. 


KAKO NAREDITI SRČEK NA STENI IZ FOTOGRAFIJ 

Jaz imam rada pokončne fotografije, zato sem se odločila, da tudi srček na steni naredim iz pokončnih fotografij, namesto iz vodoravnih. Za takšen srček, kot sem ga naredila jaz boste potrebovali 4 vodoravne fotografije in 28 pokončnih, torej vse skupaj 32. Potem jih pa samo razporedite, poravnate in jih prilepite na steno z lepilnim trakom. To je vse :)  Tukaj sem za vas pripravila še predlogo, ki vam bo v pomoč pri izdelavi srčka.
KAKŠNA JE CENA PRINTEEBOX-A

* 50 fotografij 21,90 eur 
* 100 fotografij 34,90 eur 
* poštnina: 2,99 eur 
* strošek obdelave naročila: 0,99 eur

Pri naročilu uporabi kodo LJUBEZEN, ki ti do 14.2 prinaša 30% popusta na fotografije, 15% popusta na koledar,  fotoknjige in Printeebox ter brezplačno poštnino pri naročilu več kot enega koledarja ali nakupu nad 40€.  Hvala za branje 💞
Ta objava je nastala v sodelovanju s Printee vendar je mnenje o izdelku podano iskreno!