Zakaj moraš imeti vsaj en par Freedom Moses natikač

15 August 2020O Freedom Moses natikačih sem pisala že lansko leto, objavo lahko najdete tukaj. Odkar sem dobila svoje prve Moseske v baby pink barvi sem se tako navdušila nad njimi, da sem kupila še Lagoon barvo, ki jo nosim celo letošnje poletje. Ker imam doma torej dve barvni verziji natikačev, sem si želela še en par v bolj nevtralni barvi oz. takšne, ki jih bom lahko nosila na svojo priljubljeno barvno paleto oblačil. Najpogosteje nosim črno, belo, sivo in bež barvo, zato sem izbrala Goldust model v temno rjavi /črni barvi z zlatimi detajli. Božansko lepi so. In res jih obožujem. 


Če vas zanima zakaj sem znamko Freedom Moses vzljubila, si preberite lanskoletno objavo, zdaj pa vam želim na hitro predstaviti, kaj sem ugotovila v tem enem letu odkar sem dobila svoj prvi par Mosesk:

1) Moseske so NORO udobne! Nosila sem jih po Dubrovniku in v njih dnevno prehodila skoraj 15 km. Zato vam lahko garantiram, da vas ne bodo ožulile.

2) Moseske so super za v vodo (morje), potovanja kjer veliko hodite, sprehode kužkov, trgovino (super pašejo tudi z nogavicami)...

3) Moseske so enostavno stylish natikači in pašejo na čisto vsak outfit, ne glede na to ali izberete oblekico ali kaj bolj športnega.

4)  Zamislite si eno barvo, katerikoli odtenek. No zagotovo boste Moseske našli v tej barvi, ker je njihova barvna paleta res pestra in odštekana. 

5)  Moseske dišijo! Res. Po mleku in medu. In dišale bodo še kar nekaj časa odkar jih boste kupili.

6) Denar, ki ga boste dali za Moseske bo naložba v udobno, kvalitetno obutev.
Če želite o Moseskah izvedeti še več počekirajte moj instagram profil.  

Upam, da boste dale tem čudovitim natikačem priložnost in da vas bodo navdušili tako, kot so mene.

Hvala za branje  ☀