Slovenski produkt: BAM body kavni piling za telo

19 October 2020
Že dolgo nisem pisala o kakšnem lepotnem izdelku, vendar iskreno me redko kateri izdelek tako navduši, da si zasluži prostor na mojem blogu, ampak tega vam enostavno moram predstavit, ker je tako dober, da bi bilo škoda, če ga ne bi omenila. 


Na trgu je prava poplava različnih pilingov, a vsekakor niso vsi dobri. Poznamo različne pilinge, kot so solni, sladkorni, mehanski, encimski, kemijski... Skratka tega je res veliko. Jaz sem jih poskusila že ogromno, ampak tako navdušil kot me je ta, me še ni nobenO katerem izdelku torej govorim? Gre se za slovenski produkt, ročno izdelan, 100% naraven kavni piling za telo, ki diši božansko! Piling znamke BAM body (klik) je res nekaj posebnega. Najbolj zato, ker je naš, slovenski. 


Za podjetjem stojita Peter in Kaja, mlad par, ki ceni kar nam ponuja narava, torej naravne sestavine in kvalitetno kozmetiko. Zato sta ustvarila ta piling, da se lahko z njim crkljamo. 

Njuni pilingi so ročno narejeni v Sloveniji, v Ribnici, kar jim doda še nek poseben pečat, saj se izdelujejo sproti v manših serijah in so čisto sveži. Verjamem, da nisem edina, ki veliko bolj ceni ročno delo, kot pa množično proizvodnjo. Nekako bolj domač in pristen občutek je, ko prejmeš produkt, za katerega veš, da ga je nekdo ustvaril s svojimi rokami. 
Kako diši ta kavni piling? Preprosto omamno! Meni diši kot bi si skuhala turško kavico in ji dodala nekaj kapljic arome pomaranče. Ko odprete embalažo se najprej čuti čudovit vonj pomaranče, šele nato se rahlo vonja aroma sveže skuhane kavice. Se pa kava vsekakor poleg vonja tudi občuti na koži, ker so iz nje narejeni piling delci. Le-ti so ravno prav grobi, da imajo nek učinek. Jaz ne maram pilingov, ki so čisto preveč rahli. 


Glavne sestavine pilinga so: kava arabica, zlati trsni sladkor. jojobino & sončnično olje, mandljevo olje, karitejevo maslo in pa eterično olje sladke pomaranče. Slednja se v pilingu najbolj vonja. 


Kakšen učinek ima piling? No ravno to mi je najbolj všeč (poleg vonja seveda), ker je tekstura izredno bogata in po uporabi ostane na koži oljnat filter, ki daje občutek, da smo kožo lepo nahranili, poleg tega pa zgleda mehka in sijoča. Po uporabi ne potrebujemo nobenega masla ali losjona za telo. Vsaj meni piling zadostuje. Kavni delci poskrbijo za anticelulitni tretma in povečajo prekrvavitev, poleg tega pa preprečujejo vraščanje dlačic. Jaz ga uporabljam max. 3 na teden. 
Piling je brez dodanih barvil, sintetičnih dišav, parabenov in silikonov. Je veganski in je cruelty free.


Cena pilinga je 24,95 eur + poštnina, ob prvem nakupu lahko uporabite kodo BAM20 in imate 20% popust (torej prihranite 4,99 eur). 


Ali je piling vreden te cene? Zame osebno ja! Ali lahko na trgu dobite cenejši piling? Zagotovo. Obstajajo pilingi, ki stanejo 2 eur, ampak se v nobenem primeru ne morejo primerjati s tem. Zakaj? Ker, so v tem same kvalitetne sestavine, ki so poznane vsem. Nobene kemije, nobenih dodatkov, alkoholov in še bog ve česa. Ko to kupiš, veš kaj si kupil. 


Je pa to tak izdelek, ki ga boste takoj vzljubile, če ste nore na kavo (tako kot jaz). Verjamem, da bo všeč tudi takšnim, ki niste ljubiteljice kave, ker vas bo navdušil s svojo aromo slastne sladke pomaranče. Če obožujete kavico in bi se rade pocrkljale potem lahko piling kupite tukaj. Prav tako si lahko na tej povezavi preberete še več o pilingu in njegovih sestavinah. 

Hvala Kaja in Peter za ta krasen produkt in hvala vam za branje