Letos podari slovenske darilne pakete / Darila Slovenije

10 December 2020


Uporabi kodo CINDY10 za 10% popust ob nakupu na spletni strani Darila Slovenije 


Mislim, da se letos vsi bolj kot kadarkoli prej zavedamo, da je resnično pomembno, da podpiramo slovenska podjetja in s tem slovenske proizvode. Čeprav je letošnji december malo drugačen, je vseeno zadnji mesec v letu magični čas in prav je, da se posvetimo drug drugemu (četudi le preko kamere) in preživimo ta praznični čas v dobrem vzdušju ter za trenutek odmislimo vse težave. 


Jaz sem bila letos pridna in sem božična darila že nakupila ter se tako izognila nakupovalni evforiji v trgovinah. Odločila sem se, da bodo letos moji obdarjenci prejeli domače, lokalne izdelke. V podjetju Darila Slovenije so mi december polepšali in me razveselili z njihovim sladkim paketkom, ki vam ga bom predstavila v nadaljevanju. 


Darila Slovenije (klik) je slovenska blagovna znamka, ki ponuja skrbno pripravljene darilne pakete s slovenskimi izdelki za različne priložnosti. Tukaj boste našli zelo pestro ponudbo paketkov, vsi pa so od slovenskih proizvajalcev. Z nakupom teh izdelkov podpirate našo gospodarstvo in lokalne, slovenske ponudnike. 


Jaz sem prejela reees sladek paketek, ki se mu je bilo zelo težko upreti. Ime paketka je "za čokoholičarke 1 "(klik) in v njem so se skrivale različne čokolade iz čokoladnice Lucifer (klik). Te izdelke že poznam, saj imamo v Velenju kavarno Lucifer v kateri strežejo njihove okusne tortice ter ponujajo različne čokoladne dobrote. Ta paketek je kot nalašč za vse ženske ljubiteljice čokolade. Cena paketa je 44,99 eur.
Paket "Za čokoholičarke 1" sestavljajo: 

  • Čokoladne praline z medom, cvetnim prahom, ingverjem in sivko, 9 pralin
  • Čokoladne kroglice – Maline in brusnice oblite z ruby čokolado
  • Mlečna čokolada z medom in cvetnim prahom
  • Ruby čokolada s pistacijami 
  • Posuta mlečna čokolada s suhim sadjem in oreščki
  • Čokoladno pismo Moj trenutek
  • Temna čokolada s solnim cvetom iz Piranskih solin

Na spletni strani Darila Slovenije je ob vsakem paketu opis le-tega, tako da ob nakupu točno veste kaj paket vsebuje. Lahko izberete navadno pakiranje (kartonasta škatla), lesena škatlo ali pa božično pakiranje (kartonasta škatla s pentljo). 


Poleg darilnih paketov oz, pripravljenih daril ponujajo tudi posamična slovenska darila. Ustvarili so tudi različne kategorije priložnosti, med katerimi lahko izbirate (npr. poslovna darila, obletnice, veganska darila, poroke...), kar se mi zdi zelo prioročno. 


Cenovni razpon daril je širok, torej lahko najdete res cenovo ugodna darilca, kot tudi takšna malo dražja. 


Ob nakupu lahko uporabite kodo CINDY10 za 10% popust.Hvala za branje 
Ta objava je nastala v sodelovanju z Darila Slovenije, vendar je mnenje o izdelkih podano iskreno!