Na testu: Shopyfino vroča krtača za oblikovanje las

1 March 2021


Blowout je tehnika obdelovanja las s katero frizerji dosežejo gladek, eleganten videz las in zaradi katere se po odhodu iz salona ženske vedno počutimo glamurozno. Ne vem za vas, ampak jaz si vedno znova zaželim, da bi lahko imela vsak dan tako lepo frizuro, kot jo imam ko pridem od frizerja. :)


Iz spletne strani Shopyfino so mi poslali v test njihovo vročo krtačo za oblikovanje las Kelly (klik), ki naj bi spretno nadomestila sušilnik las in krtačo ter s katero si lahko doma ustvarimo blowout pričesko kot iz salona. Za vas sem preverila kako omenjena krtača deluje in kaj se da z njo ustvariti. 

KAKO KRTAČA NA VROČ ZRAK ZA OBLIKOVANJE LAS DELUJE? 


Krtača je ustvarjena tako, da skozi njo piha vroč zrak, enako kot pri sušilniku za lase, poleg tega pa ima ščetine skozi katere drsijo lasje. Ima 4 stopnje delovanja: low (nizka temperatura in močan pih), medium (srednja temperatura in nežen pih) ter high (visoka temperatura in močan pih). Kratača ima 360° vrtljiv napajalni kabel, ki preprečuje, da bi se vanj zapletli med sušenjem.
ZA KAKŠNE LASE JE KRTAČA NAMENJENA?


Shopyfino krtača na vroč zrak je namenjena vsem ženskam, ki imajo željo posušiti lase, jih oblikovati, zravnati, narediti gladke in mehke ali pa jih rahlo zvaloviti. 


KAKŠNA JE CENA?


Trenutna cena je 36,99 eur, lahko pa uporabite mojo kodo CINDY10 za 10% popust pri nakupu.  Krtača je zame absolutno vredna te cene, predvsem zato, ker se mi res zdi, da je kvalitetna. Všeč mi je, da nima tistega cenenega plastičnega občutka, ko jo držim. Poleg tega pa je efekt odličen (beri spodaj). 


MOJE MNENJE


Iskreno sem bila najprej malo skeptična ali bom sploh znala s to krtačo pravilno delati, ker je kar velika in še nikoli nisem uporabljala takšno krtačo (uporabljala sem le eno, ki ima vrtljivo glavo), zato nisem vedela kaj lahko sploh pričakujem. Poleg tega pa imam jaz zelo tanke lase, ki ne držijo dolgo svoje oblike. Vedno, ko si zravnam lase so ravni le nekaj ur, potem pa se zvalovijo nazaj. To krtačo je zelo enostavno uporabljati. S prejšnjo (ki ima vrtljivo glavo) sem se zares namučila, da sem dosegla željeno frizuro. Sama glava s ščetinami Shopfino krtače je zelo velika in zato lahko nanjo zajamete velik del las, ker pa je ovalno oblikovana brez problema oblikujete tudi sprednje lase, če imate mogoče le-te krajše tako kot jaz. Lase lahko lepo zavijete navzven ali navznotri. Všeč mi je tudi, da ima več stopenj delovanja, ker si lahko sama izberem kako močno želim da piha zrak iz nje in koliko se naj krtača segreje. 

Sem pa opazila, da se krtača pokaže v vsej svojo odličnosti najbolje pri tistih, ki imajo dolge in goste lase ali pa kratke in tanke. Če si želite imeti doma pripomoček, ki vam bo nadomestil krtačo in pa ustvaril zares lepo blowout frizuro potem vam tole priporočam. 

Hvala za branje 
Ta objava je nastala v sodelovanju s Shopyfino, vendar je mnenje o izdelku kot vedno podano iskreno!