Popestritev balkončka z izdelki iz Minu.si

13 July 2021Celo življenje sem si želela imeti majhen balkonček, svojo majhno oazo, kjer bom lahko uživala v sončnih žarkih, pila jutranjo kavico in pojedla zajtrk, zvečer pa ob lučkah in gledanju zvezdic poslušala jazz glasbo. Ta želja se mi je uresničila, ko sem tukaj, kjer sedaj živim - v Rijeki na Hrvaškem našla luštno stanovanjce z majhnim balkončkom. 


Balkon je bil ob mojem prihodu čisto prazen in brez posebnega vzdušja, ker pa je ta kotiček meni zelo pomemben sem se odločila, da ga malo popestrim z razno dekoracijo. Pri tem so mi prijazno pomagali pri Minu.si, kjer sem si lahko sama izbrala željene dekorativne izdelke. 
V spletni trgovini Minu boste primarno našli pestro ponudbo posteljnin, poleg tega pa so pred kratkim svojo ponudbo dopolnili še z drugimi izdelki, kot so pohištvo, razni tekstil, dekoracija in kuhinjski pribor. Kar je meni najbolj všeč je to, da imajo pri Minu res čudovite in posebne izdelke, ki jih skoraj da ne moreš najti nikjer drugje. Z njihovo dekoracijo bo katerikoli prostor v stanovanju zagotovo izstopal (to vam lahko povem iz prve roke, ko pogledam svoj balkon prej in potem).


Najprej naj vam pokažem, kako je balkonček izgledal preden sem prišla. V njem je bil le zložljiv črn stol. Počistila sem ga in najprej dodala preprogo iz jute, ki ima krasne zlate detajle in čudovito popestri balkonček ter mu zaradi materiala (jute) doda tak naraven videz.  Ker balkon ni imel pohištva, sem dodala preprosto vrtno mizo in stol iz Ikeje, imajo pa tudi pri Minu vrtno pohištvo (klik). Ker imam zelo rada zelišča sem na svoj balkon dodala rožmarin in baziliko, posadila pa sem tudi svoje sončnice. 
Sledila je dekoracija. Za cosy videz sem dodala 2 blazini, ena je zame, za udobno sedenje na stolu - okrasna blazina slow, ena pa je za mojega Rossija - blazina pink heart, da lahko na balkonu zraven mene počiva. Obe blazini sta veliki in na otip žametni. Prevleka je pri obeh snemljiva, kar je zelo priročno.

Za svoje rožice sem na mizo dodala keramično vazo, poleg tega pa sem zaradi cosy poletnih večerov želela imeti še namizno svetilko. Za popestritev sem na koncu dodala še košaro, ki sem si jo želela že dolgo časa - pletena košara s pompomi, v katero spravim kakšno dekico, kadar na balkonu postane malo hladneje. 
Meni se zdi, da ima balkon zdaj čisto drugačen pridih in da sem res uspela z minimalno vsoto denarja narediti čudovit, očarljiv in romantičen balkonček.  


Vse izdelke iz spletne trgovine Minu.si lahko z mojo kodo CINDYSABOLCEC15 dobite 15% cenejeKako vam je všeč moj balkonček? Hvala za branje :)
Ta objava je nastala v sodelovanju z Minu.si, vendar je mnenje o izdelkih kot vedno podano iskreno