Spoznaj Hiško zelišč in mineralno kremo za sončenje Sunny Sunna

29 June 2022


Kako rada podpiram čudovite domače produkte, ki nastanejo izpod pridnih rok naših slovenskih podjetij. Vedno mi je v največje zadovoljstvo, kadar lahko preizkusim kakšen nov slovenski izdelek in vam o njem tudi poročam.


V tej objavi bi vam rada predstavila krasno, srčno in ekološko slovensko spletno trgovino, ki se imenuje Hiška zelišč. Gre za ekološko kmetijo, katere izdelke lahko najdete v raznih eko trgovinicah z zdravimi izdelki po Sloveniji, kakor tudi na njihovi spletni strani. Znamka je nastala predvsem iz velike ljubezni do sveže nabranih zelišč in zdravilnih rastlin, saj lastnica spletne trgovinice verjame, da nam vse kar potrebujemo za razvajanje sebe, nudi narava. 


Meni so prijazno v test poslali dva izdelka, in sicer bio kremico za sončenje Sunny Sunna (klik) ter bio zdravilni sprej za grlo timijan (klik). Oba izdelka si vam res želim bolje predstaviti, ker pa smo zakorakali v poletje in s tem v sezono vročih poletnih dni in obvezno zaščito pred soncem, sem se odločila, da vam najprej predstavim ekološko sončno kremico, zdravilni timijanov sprej pa bo še malo počakal na jesen. :) 


V njihovi spletni trgovini najdete zelo široko paleto izdelkov, od ekološke kozmetike, do zeliščnih izdelkov, kot so bio čaji, začimbe in tinkture. Za vas pa so napisali tudi veliko člankov o zdravilnih rastlinah, ki so vam vedno na voljo na njihovi spletni strani.


Če želite izvedeti več o Hiški zelišč in njihovih izdelkih, vas prijazno vabim, da jim sledite na instagramu. :)Verjetno se vsi do zdaj že dobro zavedamo, kako škodljivi so sončni žarki in kako nujno potrebna je kakovostna in učinkovita zaščita pred soncem za zdravje naše kože. Občutek, ko nas sončni žarki grejejo imamo vsi radi, vendar pri tem velikokrat pozabimo, da se moramo res dobro zaščitit, saj lahko ravno ti sončni žarki naredijo veliko škodo naši koži, saj povzročijo, da se koža hitreje postara in zguba, nastanejo pa lahko tudi pigmentni madeži.Bio krema za sončenje Sunny Sunna iz Hiške zelišč je slovenski ekološki izdelek, ki ima visok zaščitni faktor SPF 30. Kremica je ekološko certificirana in je mineralna, zaradi tega pa tudi varna in zdrava izbira za naše zdravje, saj nam nudi učinkovito zaščito pred UVA in UVB žarki.Kremica vsebuje same krasne in dragocene sestavine iz ekološke pridelave, kot so bio karitejevo maslo, olivno olje, kokosovo maslo, čebelji vosek, olje rakitovca, eterično olje limonske trave in rožmarinov antioksidant. Cinkov oksid brez nanodelcev, ki ga vsebuje, služi kot mineralni UV-filter in ne prodira v kožo, temveč na površju kože ustvarja zaščitni mineralni film, ki odbija sončno sevanje. Naravno eterično olje limonske trave daje kremici zelo prijeten in svež vonj, negovalna olja in masla, pa kožo globinsko negujejo ter varujejo pred izsušitvijo. Vse ekološke sestavine si lahko ogledate tukajZakaj je Sunny Sunna tako posebna?

  • je slovenska
  • je mineralna
  • je naravna
  • je vodoodporna
  • je ekološka 
  • nudi visok zaščitni faktor SPF 30
  • je dermatološko testirana za občutljivo kožo in otroke
  • je ročno izdelana iz bogatih hladno stiskanih ekoloških olj in cinkovega oksida
  • ne vsebuje kemičnih UVA/UVB filtrov, titanijevega dioksida, parabenov, PABA, petrokemičnih snovi, SLS-a, umetnih barvil in dišav ter nanodelcev
  • ne maši kože, temveč jo neguje in ji pusti dihatiUporabite jo lahko na koži telesa ali obraza, moj nasvet pa je, da jo je najbolje nanesti na suho kožo, saj se ravno takrat zelo lepo vpije, s tem pa izgine tudi njena bela barva. 


Meni je kremica res nekaj posebnega in takoj izstopa med vsemi kremami za sončenje na trgu. Že embalaža mi je všeč, saj ni plastična (kar je odlično za okolje), ampak steklena, majhna in priročna, da jo lahko vedno pospravim v cekarček in odnesem  s seboj na plažo. Imejte v mislih, da je kreme za sončenje vedno dobro shranjevati v hladnem prostoru, saj lahko sončni žarki "uničijo" zaščitne filtre. Na začetku ima kremica bolj gosto teksturo, ko pa je nekaj časa na toploti postane bolj tekoča. Vonj je krasen, svež in citrusen, saj diši po limonski travi in meni zelo ustreza. 🍋


 Mar ni odlično, da lahko zdaj uživaš v naravni, varni in zdravi zaščiti pred soncem?
Ta objava je nastala v sodelovanju s spletno trgovino Hiška zelišč, vendar je mnenje o izdelku kot vedno podano iskreno.