Popestritev stanovanjca z Minu.si

1 June 2022


Obožujem spletno stran Minu.si! Nazadnje sem z njihovimi izdelki popestrila svoj balkonček in ta objava vam je bila zelo všeč, zato sem za vas pripravila novo objavo, kjer vam pokažem nekaj enostavnih idej, kako si z dekoracijo oziroma dodatki popestriti vašo stanovanje. :)


Da bi dodala svežino v svoj bivalni prostor ne potrebujete veliko, pač pa bi bili presrenečeni kako lahko z nekaj preprostimi in cenovno ugodnimi dodatki vnesete svežino v stanovanje.


Stoječa svetilka v zlati barvi


Lahko verjamete, da ena sama svetilka tako lepo popestri dnevno sobo ali spalnico? Velik razlog za to je ta, da je stoječa svetilka z moderno žarnico že sama po sebi nekaj posebnega, ko pa je le-ta še v zlati barvi pa pričara prav posebno stylish in moderno vzdušje. Svetilko najdete tukaj. Naj opozorim, da paket ne vključuje žarnice, zato boste morali le-to poiskati v kakšni drugi trgovini. Te žarnice so trenutno zelo popularne, lahko pa jih dobite v razlih oblikah, jaz sem sicer izbrala okroglo, videla pa sem, da jo imajo tudi v obliki srčka. 

Priročna in vsestranska klubska mizica

Te mizice, ki so narejene tako, da se pokrov oz. zgornji leseni del mize odstrani so zakon! Vanjo lahko pospravite kakšno odejico ali povšterček, mizo pa lahko uporabite kjerkoli želite. Jaz jo imam kar v dnevni sobi, na njo pa odložim kakšno luštno knjigico in svečko. Pomožna mizica Kumi je zelo ugodna, dobite pa jo v raznih barvah, jaz sem izbrala zase belo. 
Čudovita pletena košara


Jaz sem nora na pletene košare. Ne upam si sploh povedati koliko jih dejansko imam v stanovanju, ampak ta košara iz Minu je bila ljubezen na prvi pogled. Očarala me je z belim napisom "Bazar" in takoj sem si rekla: to košaro moram imeti! Imam jo na sedežni, vanjo pa spravim odejico, kadar jo ne potrebujem. Uporabite jo lahko tudi za shranjevanje otroških igrač ali pa za kakšno sobno rastlino - jaz sem v njej v decembru imela kar božično drevesce. :)
Okrasna blazina


Poleg košar so moja obsesija še okrasne blazine. Menjavam jih po počutju in vedno rada kupim kakšno novo, ki popestri mojo sedežno. Na minu.si imate velik izbor okrasnih blazin, lahko kupite le prevleko ali pa takšno, ki ima zraven še blazino. Te, ki jo imam jaz na spodnji fotografiji žal ni več v ponudbi, imajo pa zato mnoge druge čudovite okrasne blazine na izbiro pri Minu.

Ta objava je nastala v sodelovanju s spletno trgovino Minu.si, vendar je mnenje o izdelkih kot vedno podano iskreno.